||

Projecten en Acties

maart 2023:

In totaal zijn er in acht dagen 257 katten gesteriliseerd (156) of gecastreerd (101). Maar dat niet alleen. Er was oorreiniging, behandeling voor oorontstekingen, ooramputaties wegens kanker, een ooglidoperatie, meerdere gebitsbehandelingen en extracties en nog wat andere “kleine” dingen. Dit project was alleen mogelijk omdat Tierhilfe KOS en Samos Katzenhilfe e.V. – Cat Rescue Samos samen alle uitgaven hebben betaald. Dank aan de dierenartsen Yolande, Dirk en Anja . Ze hebben het geweldig gedaan! Voor en na de operatie is er veel werk aan de winkel. Heel erg bedankt Sabine, Manuela, Truus, Christa, Tina, Stella, Anna en Brigitte. Wat een geweldig teamwork!

Daarnaast zou er geen project zijn geweest zonder de enorme inzet en hulp van “Streetcats of Samos”, de organisatie óp het eiland waar we heel erg nauw mee samenwerken. Alle voorbereidingen, de uitvoering, het afhandelen van alle zaken ná het project zijn daardoor gedaan. Een enorme pluim voor Joke, de onmisbare spil! Steun de “streetcats of Samos” met een teaming-donatie, slechts 1 eurootje per maand! Ga naar teaming! En kijk eens op de Facebook site: streetcats of samos.

Tijdens een project heb je auto’s nodig voor transport. Bedankt Rent a car Samos – Evelin voor het kosteloos aanbieden van twee auto’s voor acht dagen! Uw adres voor auto verhuur op Samos!

Zonder katten geen project! Veel mensen hebben daar tijd en energie geboden om katten mee te nemen. Bedankt! Last but not least moeten we heel dankbaar zijn voor een dierenarts op Samos die begrijpt dat er behoefte is aan massale sterilisaties en die wil ondersteunen. Heel erg bedankt Antonis Karaminas voor het gebruik van je mooie praktijkruimte! Samen kunnen we het verschil maken!

Steun ons alstublieft. Ga naar onze DONATIE PAGINA Zonder uw hulp zijn we nergens!

Adonis, de lokale dierenarts met een deel van het team.
Gratis vervoer dankzij Evelin Rent-a-Car!
Druk bezig met het voorbereiden van de patiënten.
De mooie operatie ruimte van de praktijk van Adonis, de lokale dierenarts.
De uitslaap ruimte