Onze Sponsors!

Sponsors zijn de levensader voor onze Stichting … en voor de katten!

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk onze sponsors zijn. Zonder hen zou ons werk voor de straatkatten nauwelijks mogelijk zijn. Daarom hebben we deze pagina speciaal om hen te bedanken. Bedankt mensen, duizend maal dank!

All Transport Rotterdam

All Transport ondersteunt ons met de transporten van broodnodige kattenvoeding en –voorraden naar Samos. Heel veel dank All Transport! We zouden niet weten wat we zonder jullie zouden moeten!
Dit bedrijf is gespecialiseerd in Europese Transporten, met name naar Griekenland en de Griekse Eilanden. Ze kunnen zichzelf, met enige trots, de grootste specialist in transport naar dat land noemen!

Antonis Karaminas

We zijn erg gelukkig met de nauwe samenwerking en ondersteuning van de plaatselijke veterinaire kliniek van Antonis Karaminas in Samos stad.
Hij helpt ons van dag tot dag met onmisbare medicijnen, behandelingen en onderzoeken, we zijn dankbaar dat we de steun hebben van een lokale professional. Antonis en zijn team hebben ons al vele malen geholpen straatkatten te redden en zij voeren regelmatig complexe operaties uit na auto ongevallen en andere trauma’s.

Antonis ondersteunt ons primaire doel van het steriliseren van straatkatten volledig gedurende het hele jaar.

Je kunt zijn website bezoeken:
http://www.antoniskvetsamos.gr/index.php/en/

 

Stichting ANIMAL Fellows

Een enorm gewaardeerde sponsor die ons maandelijks voorziet van zeer veel broodnodige producten.
Aan de oprichting van deze stichting ligt een overeenkomst met Zooplus ten grondslag. Zooplus is de grootste webwinkel voor dierenbenodigdheden. Stichting Animal Fellows mag voor hen de distributie verzorgen van de zogenaamde retourgoederen. Deze retourgoederen bestaan uit zowel food als non-food producten. Dit zijn bijvoorbeeld honden- en katten brokken, hondenmanden, -hokken, vogelkooien. Allemaal zaken waarvan de verpakking niet meer intact is of waar iets aan ontbreekt. Goederen dus die feitelijk niets mankeren, maar voor Zooplus niet meer aan de eigen strenge eisen voldoen.
De doelstellingen van Stichting Animal Fellows zijn kort en helder:
– Dierenhulp organisaties steunen met food en non-food producten.
– Het opzetten van, begeleiden en (indien mogelijk) financieren van voorlichting-, sterilisatie- en castratieprojecten.

Dierenkliniek Rijngeest

Dierenkliniek Rijngeest sponsort ons met medicijnen en veterinaire ondersteuning.Ook organiseert deze kliniek jaarlijks een grote sponsor-actie om het grootste sterilisatie project van het jaar mogelijk te maken. Fantastisch!
We zijn dankbaar om een dierenkliniek met zo’n goede reputatie en hoge kwaliteit van diergeneeskunde tot onze sponsors te mogen rekenen. De Dierenkliniek Rijngeest is uitgerust met de meest moderne apparatuur en behandelingsmogelijkheden. Mocht u ook maar een beetje in de regio wonen, dan kunnen wij de kliniek alleen maar zeer sterk aanbevelen!

 

Bierenbroodspot Automatisering in Almere zijn we heel dankbaar voor een plekje op hun webserver. Zij beheren de technische kanten van onze website, email en dergeklijke, belangenloos! En iedereen weet hoe belngrijk een website vandaag de dag is. Hartelijk dank!