||

Onze Sponsors!

Sponsors zijn de levensader voor onze Stichting … en voor de katten!

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk onze sponsors zijn. Zonder hen zou ons werk voor de straatkatten nauwelijks mogelijk zijn. Daarom hebben we deze pagina speciaal om hen te bedanken. Bedankt mensen, duizend maal dank!

Antonis Karaminas

We zijn erg gelukkig met de nauwe samenwerking en ondersteuning van de plaatselijke veterinaire kliniek van Antonis Karaminas in Samos stad.
Hij helpt ons van dag tot dag met onmisbare medicijnen, behandelingen en onderzoeken, we zijn dankbaar dat we de steun hebben van een lokale professional. Antonis en zijn team hebben ons al vele malen geholpen straatkatten te redden en zij voeren regelmatig complexe operaties uit na auto ongevallen en andere trauma’s.

Antonis ondersteunt ons primaire doel van het steriliseren van straatkatten volledig gedurende het hele jaar. Ook stelt hij zijn operatie ruimte aan ons ter beschikking voor sterilisatie projecten!

Je kunt zijn website bezoeken:
http://www.antoniskvetsamos.gr/index.php/en/

Anicura Dierenkliniek Rijngeest

Dierenkliniek Rijngeest sponsort ons met medicijnen en veterinaire ondersteuning.
We zijn dankbaar om een dierenkliniek met zo’n goede reputatie en hoge kwaliteit van diergeneeskunde tot onze sponsors te mogen rekenen. De Dierenkliniek Rijngeest is uitgerust met de meest moderne apparatuur en behandelingsmogelijkheden, van gebitsbehandeling tot CT scan! Mocht u ook maar een beetje in de regio wonen, dan kunnen wij de kliniek alleen maar zeer sterk aanbevelen! Kijk op: https://www.anicura.nl/klinieken/rijngeest/