Team Nederland

Ontmoet het Nederlandse Team!

Het Nederlandse team is een groep vrijwilligers die in eerste instantie allemaal op vakantie naar Samos gingen. Daar kwamen we in contact met de katten van het eiland en vervolgens met Mike en de stichting “Greek Cat Rescue”. We begonnen met een dagje helpen op de opvang, wat steeds meer werd en uiteindelijk gingen we het grootste deel van onze tijd op Samos daar aan de slag. Tegenwoordig gaan we meestal twee keer per jaar, en soms nog vaker, op eigen kosten naar Samos.

Maar we realiseerden ons ook dat fundamentele steun nodig is. De opvang op Samos kan niet zelfstandig functioneren, daarvoor is er gewoon te weinig geld.

In de nieuwe “Stichting Cat Rescue Samos” zijn we in Nederland hard bezig om de broodnodige donaties, fondsen en sponsors te verkrijgen. We werken samen met enkele Nederlandse bedrijven en andere stichtingen om de benodigde voedseltransporten en voorraden naar de opvang op Samos te sturen. We kunnen vrijwel alles laten vervoeren, van voedsel tot complete kattenhuizen.

Op lokale markten en fairs proberen we aandacht voor ons werk te krijgen en nieuwe sponsors te werven. Ook verkopen we daar allerhande leuke artikelen, prachtige kattenfoto’s en onze prachtige katten kalender.
We zijn stuk voor stuk erg verknocht aan de opvang en ons mooie samenwerkingsverband!