||

Team Duitsland

Ons team in Duitsland komt direct voort uit vrijwilligers die naar Samos op vakantie kwamen en de nood van de straatkatten uit de eerste hand hebben gezien. Vervolgens kwamen er contacten met de lokale liefdadigheidsorganisatie, de vrijwilligers en het benodigde werk.

Door deze persoonlijke ervaringen was het duidelijk geworden dat er veel werk in Duitsland nodig was met vrienden, familie en het grotere publiek om de Griekse Straatkatten te helpen. Om dit idee vorm te geven werd in 2014 onze liefdadigheidsvereniging in Duitsland, “Samos Katzenhilfe e.V.” opgericht om officieel te zorgen voor fondsenwerving en om de ondersteuning voor de straatkatten in Griekenland in in het bijzonder op Samos te promoten en te laten groeien.

Inmiddels is er een aantal Duitse vrijwilligers die ons actief ondersteunen met hun eigen expertise, technisch kunnen of artistieke talenten. Zij helpen door onder meer het leveren van ‘eigen’ producten en de verkoop op markten daarvan, fondsenwerving, verkrijgen van donateurs, en het (mede) organiseren van sterilisatie projecten. Van onze vrijwilligers wordt niet zonder meer verwacht om  in Griekenland zelf actief te zijn, er zijn meerdere manieren om te helpen en de katten te steunen, ook vanuit Duitsland zelf.

We zijn steeds op zoek naar meer actieve vrijwilligers, hulp en ondersteuning van mensen die een verschil voor de straatkatten willen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op en we zullen zeker een manier vinden waarop ook u ons kunt helpen.

U kunt ons team ook versterken door een “Sponsor Lid” te worden en “Samos Katzenhilfe e.V.” te steunen met regelmatige donaties van uw keuze. Zonder de zeer benodigde financiële bijdragen zou het werk van Samos Katzenhilfe e.V. niet mogelijk zijn!

Wordt nu Sponsor Lid!

We kijken uit naar uw reactie!