||

Andere Struktuur

Heel erg bedankt voor het mogelijk maken van het werk van Cat Rescue Samos – Samos Katzenhilfe e.V. met jouw donaties!

Dankzij uw steun konden veel straatkatten op Samos weer worden geholpen door sterilisatie, medische zorg en voeding. We hebben als ambitieuze doelstelling om per jaar meer dan 700 sterilisaties uit te voeren. Met hulp van vrijwillige dierenartsen en samenwerking met de lokale dierenarts konden in 2019 meer dan 800 straatkatten en katten worden gesteriliseerd.

Samen met onze zusterorganisaties in Nederland en Griekenland zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid. Ons doel om minimaal de helft van alle binnenkomende fondsen te besteden aan sterilisatieprojecten en dus aan duurzame dierenbescherming vereist aanpassingen in onze organisatiestructuur. Om straatkatten efficiënt te kunnen blijven helpen, gaan de Duitse Samos Katzenhilfe e.V. en de Nederlandse Stichting Cat Rescue Samos zich vanaf 2020 nog meer richten op structurele verbeteringen en sterilisatieprojecten voor straatkatten. De exploitatie van het reddingscentrum op Samos wordt in de toekomst volledig de exclusieve verantwoordelijkheid van de Griekse organisatie.

Voor het uitvoeren van sterilisatieprojecten blijven we vertrouwen op financiële steun. Op deze pagina vindt u meer informatie over de respectievelijke accountverbindingen van onze organisaties. Houd er echter rekening mee dat we geen donatiebonnen kunnen uitgeven voor donaties die rechtstreeks naar de Griekse instelling of andere derde partijen gaan.

We zijn erg blij als je de straatkatten van Samos blijft steunen!