||

HOME

Welkom bij Cat Rescue Samos!

Wij zijn een twee internationale liefdadigheidsinstellingen die samenwerken om het leven van de duizenden straatkatten op Griekenland en het eiland Samos in Griekenland te verbeteren. Alles is puur vrijwilligerswerk en wordt mogelijk gemaakt door donaties, giften en het werk van vrijwilligers.
Sinds 2019 staan we los van de opvang op het eiland, dat is nu een Griekse zelfstandige instelling. Wij verzorgen voedingsprogramma’s en sterilisatie acties op het eiland.
Kijk rustig rond op onze website voor alle informatie die voorhanden is en denk eens na over een mogelijkheid om ons een handje te helpen of een donatie te doen.

Veiling Gaat Van Start op 1 April! Echt waar.
Op onze facebook pagina voor de veiling van heel veel leuke spullen voor de katten van samos kunt u nu gaan kijken en bieden! Alles komt 100% ten goede aan Cat rescue Samos, maar nu doneren wij ook voor ieder item dat geveild wordt 1 euro voor hulp aan de dieren in Ukraïne. Dus, hoe meer u koopt, hoe meer u ook hen helpt. Ga ervoor!

LET OP: Ingaande Maart 2020 zijn hebben we besloten tot belangrijke aanpassingen in onze organisatie! Ook met betrekking tot donaties en sponsors, lees er over op deze pagina: